Forkert

Sidst Opdateret

18/07/2017

Besøgende siden 07/02/2017

Herunder er et par gode råd om hvordan man IKKE bør opføre sig.

Buddhisme

Gå aldrig ind I templerne i bar overkrop eller i shorts eller andet upassende tøj. Enhver Buddha stor eller lille, ruin eller ej, er hellig. Sid aldrig på en Buddha. Og kravl aldrig op på en Buddha for at tage billeder, Vis altid respekt.

 

En Buddhist præst må ikke røre eller blive berørt af kvinder, og må heller ikke modtage noget fra kvinder. Hvis en kvinde vil give noget til en præst, må hun først give det til en mand, der så kan give præsten det.

 

Royalitet

Træd ikke på billeder af Kongen eller den kongelige familie, Dette gælder også pengesedler og mønter som har et billede af Kongen. At rive en pengeseddel itu er en stor fornærmelse af Kongen i Thailand!

 

Berøring

Rør ikke ved børnenes hoved, selvom du syntes at det er en venlig gestus. Thailænderne mener at hovedet er den reneste del af kroppen, og at berøre denne del er ikke noget udlændinge har lov til!

 

Råbe

Råb ikke I offentlighed til nogen. Hvis du skal skændes med din kone, eller skælde dine børn ud, så gør det på hotellet eller der hjemme! Du vil miste meget af din respekt hvis du ikke gør det!

 

Pigerne

Tro ikke at Thai pigerne er “nemme” og alle tilgængelige. Kun ca. 1 % af den kvindelige befolkning arbejder I sex industrien, dette vil sige at 99 % ikke gør det! Du kan komme ud i problemer hvis du støder en af pigerne på den måde. Hendes mand eller kæreste, kan godt blive tosset på dig.

 

Told

Tag ikke nogen ting eller tasker igennem tolden for nogen anden end dig selv! Hvis du bliver taget med stoffer, kan du risikere en døds dom eller fængsel på livstid. Og fængsler i Thailand er ikke Hilton. (du ville drømme om Vester)

 

Ædelstene

Køb ikke ædelstene på gaden. Hvis du kender prisen, så kød dem i store forretninger. Det vil normalt være sikkert, men igen vær sikker på du ikke betaler for meget. Hvis du alligevel har købt dem på gaden (mod dette råd) og fortryder bagefter hvilket du helt sikkert vil gøre, så henvend dig til Turist Politiet! De ved hvad der skal gøres, og de er gode til det. (Tlf.1699 til Turist Politiet)

 

Spil

Deltag aldrig I spil om penge, dette er strengt forbudt I Thailand, og deres straffe er hårde!

 

Busser

Køb aldrig billetter til busserne af andre end stederne på bus terminalerne. Hvis du ikke gør det, kan det ske at den bus du har købt billet til ikke køre eller du har betalt for meget. Hvis du køber billetter hos et rejse bureau, så vær sikker de høre under Tourism Authority i Thailand (TAT).

 

Ude og spise

Spis aldrig op hvis du er ude og spise med dine Thai venner på en restaurant. Dine thai venner vil bestille mere til dig indtil du levner noget på din tallerken, så kan de se at du har fået nok!