Pigerne

Sidst Opdateret

18/07/2017

Besøgende siden 07/02/2017

Deres Løn

 

Virksomhederne i Thailand generelt betaler deres ansatte om måneden. De lønsatser her i Pattaya for piger ansat i baren, er i nogle tilfælde særdeles høj i sammenligning med den nationale gennemsnitlige løn. For eksempel kan en førsteårs universitetslektor (man behøver ikke at gå i detaljer med det beløb for uddannelse og penge er nødvendige for en person at nå et sådant niveau) vil være en månedsløn på mellem 8000-10000 bath. En politi betjent tjener omkring 12000-14000 bath om måneden. Sammenlign ovenstående tal med nogle af de tal piger i go-go barer der tjener en base løn på op til 22000 bath om måneden. De fleste go-go dansere, især dem der vælger at vise det meste af deres anatomi og samtidig danser har op til 10000-15000 bath om måneden. Selv den gennemsnitlige 'generte' danser tjener ca. 7000-9000 bath om måneden. Lønnen for dansere i Pattaya er langt højere end i Bangkok for en række forskellige årsager, der er for komplekse til at gå ind på her. Piger i øl barer har en tendens til at være de dårligst betalte, de tjener ca. 2500-4000 bath for en måned afhængigt af bar og de timer de arbejder.

Sex

 

Selv om prostitution er ulovlig i Thailand, er sex mellem samtykkende voksne det ikke. Når du har betalt bar fine kan du tage en pige med fra en bar, hvad sker derefter, er mellem dig og hende. At betaler en bar fine betyder ikke nødvendigvis, at du går tilbage til hotellet for at have sex, selvom det var det du uden tvivl har planlagt, når du betaler bar fine. I de seneste år er pigerne begyndt at forvente ganske betydelige (ved thailandsk levestandard) beløb for en time eller en aften sammen. De fleste piger fra øl barer plejede at være helt tilfreds med 1000 bath for en hele natten nu er det mere i retning af 1500 og endda så højt som 3000 bath. Go-go dansere er tilbøjelige til at søge et minimum af 2000 bath for en kort tid og 3000-3000 bath for hele natten . Disse tal tilføjer ny betydning til ordet »GoldDigger«.

 

Drikkepenge

 

Et omstridt emne blandt udlændinge. For amerikanerne, drikkepenge er en del af det at drikke og spise, så de fortsætte traditionen her i Pattaya. For mange briter, australierne og andre, drikkepenge er en næsten unaturlig situation. Den sædvanlige situation, hvor du forlader et tip er, når du har betalt din drikkevarer regning og har i sinde at forlade baren. Hvis du har været tilfreds med den service (smilende tjenere, brugervenligt dansere), derefter en spids 5, 10, 20 eller mere bath er værdsat.

 

I.D. Kort

 

Nogle hoteller har for vane at tjekke pigernes I.D. kort når du kommer på hotellet med dem. Dette kan godt være lidt irriterende, men husk at hvis der bliver et problem af nogen slags så ved du altid hvem du har haft på besøg. Det er jo ikke idiot sikkert men det kan holde pigerne fra at stjæle fra dit værelse. Der er historier om at nogen har haft en pige med, men undgået personalet på hotellet for at ikke blive set med en thai pige, og endt op med at få stjålet nogle af sine ting, uden at vide hvem pigen var! Set fra pigens side, så har hun jo også gjort sit ved at vise sit I.D. kort. Faktisk skal du altid holde på at hun viser sit I.D. kort på hotellet.

 

Dine værdier

 

Hvis du har for mange penge på dig, eller nogle smykker til hende der hjemme, så opbevar det altid I hotellets værdiboks i receptionen. Det betyder ikke noget at miste nogle få tusinde bath, men det ville være ærgerligt at miste sin vielsesring eller andre smykker.!

 

Valg af piger

 

DETTE ER VIGTIGT! Hvis du finder en pige på en go-go bar, husk så altid det nummer hun har. I det mindste hvis der bliver et problem senere, så kan du altid gå tilbage til baren og snakke med stedets manager den næste dag. Freelancers på gaden kan være et problem når de ikke har et tilhørs forhold til nogen bar, der er ikke nogen måde at finde hende igen hvis hun ikke viser sit I.D. kort på hotellet. Det andet køn de transseksuelle (katoeys) skal du også passe på med. De er kendt for at stjæle fra deres kunder, især freelancers. Pas på. Det er altid en god ting at vide hvor gammel pigen er. Pigerne kan godt finde på at lyve om deres alder, og det år de er født I, men de lyver sjældent om hvilket dyre år de er født i.

 

Mindreårige piger

 

Ja, der er masser af piger, der arbejder i gaderne og et par stykker der endnu ikke er 18 år. De fleste af de mindreårige piger er som regel over 16, men der er nogle der starter deres karriere så unge som 12 eller 13.

Hvis din seksuelle smag køre til mindreårige piger anbefaler vi dig at du undgår at komme til Thailand og definitivt slette dette websted fra dine favoritter. Pattaya er overskyllet med dusinvis af de smukkeste over-18 asiatiske piger du nogensinde vil se. Så hvis du ikke kan finde en, alder, for at tilfredsstille dine seksuelle lyster så har du virkelig et problem.