Rama D. 9

Sidst Opdateret

18/07/2017

Besøgende siden 07/02/2017

Alle ved jo at Kong Bhumibol Adulyade er død, det var jo frygtligt, husk de fleste Thaier har kun kendt ham som Konge - Landets fader, han var et godt menneske og gjore meget for befolkningen, så herfra min dybeste respekt, jeg blev som farang selv dybt berørt da han gik bort.

Bhumibol Adulyade var jo nummer 9 i Chakri dynastiet, og nu tage sønnen så over altså Rama 10.

Mange har kritiseret ham, hvilket jeg ikke forstår, han er omkring 64 år idag, han skal nok løfte opgaven. At han har været lidt en playboy i sine unge dage, ja og hva' så, men der går sikkert mange år inden han kommer til at hænge i alle Thaiers hjem, men lad os nu lige give manden en chance....Alle Thaihjem har jo billeder af Rama 9 og Dronning Sirikt, mange har imellem de 2 et billede af Rama 5 altsaa King Chulalongkorn, Han er jo død for mange år siden, men er utroligt popuæer stadig, han var Bl.a. med til at afskaffe slaveriet i Thailand.

 

Den mest populære i det royale er Princess Sirindhorn, hun er som snydt ud af næsen af sin far, videbegærlig, tager foto overalt og notere alt ned, hun var i Danmark for år tilbage da hun besøgte den gamle by i Århus...Der måtte man ned på knæ og waie, dog var man skuffet over at Danmark ikke havde rejst et Thailandsk flag for at ære hendes besøg, men okay det er typisk Dansk, der spiller man ikke med 100 % respekt (Århus, Skam jer )

 

Så er der endnu en datter, hun hedder.Princess Chulabhorn, en meget smuk kvinde som desvære lider af leukemi, altså blodkræft, man ser hende ofte på tv, til tider er hun i kørestol.

 

En anden datter har så et Dansk efternavn, hun hedder Ploypailin Jensen. Hun flyttede til USA. og blev gift med en Amerikaner med Danske rødder, så vidt jeg ved er de nu skilt og hun er tilbage i Thailand, hendes 2 piger bor stadig i USA.

 

Afslutningsvis kan jeg fortælle at Afdøde rama 9 er født i USA, mødte sin kone Sirikit på et hospital i Tyskland, han havde i øvrigt et glasøje..

 

Blot lidt info om det Royale.