Spisesteder

Sidst Opdateret

18/07/2017

Besøgende siden 07/02/2017

Spisesteder

Hvis der er én ting omkring Pattaya der er endnu mere udbredt end barer er det restauranter. Ingen bør nogensinde gå sultne i Pattaya. Uanset hvad din smag er, vil du finde et sted der tage højde for det. Fastfood franchise har været her i mange år: KFC, McDonald's, Burger King, Pizza Hut, Pizza Company, Subway, Swensen, Haagen-DAZ, Delifrance, Au Bon Pain for blot at nævne et par stykker.

 

Fransk, engelsk, tysk, indisk, italiensk, mexicansk, kinesisk, japansk og seafood restauranter er spredt i forskellige steder i hele byen. Priserne varierer fra pænt dyre at utroligt billigt. Kvaliteten i de fleste steder er upåklagelig,

 

Så er der mad steder (på øverste etage af Royal Garden Plaza, stueetagen i Carrefour, og kælderen i Tuk-Com for blot at nævne tre )der tilbyder udvalg af thailandsk og nogle indiske retter.

Og Selvfølgelig, thailandsk mad er tilgængeligt overalt, fra små underlige steder suppe-huse og i gade vogne. Sidstnævnte er helt sikker, så længe du følger et ledende princip: sørg for, at de stege maden godt.